11:34
МАСАГО

Ікра "Масаго" часто зустрічається у рецептах азіатських страв. Наприклад, роли і суші часто готують з цією ікрою. Цей продукт також має іншу назву як ікра Капелана або Мойви. Риба належить до родини Корюшек і є важливим промисловим об'єктом, який виловлюють у Тихому та Атлантичному океані, а також у Норвезькому та Баренцевому морі.

Численні заклади, що спеціалізуються на Японській кухні використовують саме цю екзотичну назву ікри, адже ікра мойви звучить надто буденно на відміну від назви "Масаго". Основними постачальниками цього продукту є Канада та Ісландія. Мойва має кілька підвидів, які мають відмінності як в ареалах існування так і в особливостях зовнішнього вигляду. Ікра "Масаго" має різні природні кольори від блідо-жовтого до оранжевого. Для отримання інших яскравих відтінків виробники часто підфарбовують продукт натуральними барвниками. У продажу можна зустріти ікру "Масаго" червоного, чорного, помаранчевого, білого, жовтого і навіть зеленого кольорів. На смак ікра "Масаго" вважається ніжнішою ніж "Тобіко" та "Ікура" (ікра лосося), а в поєднанні з крем-сиром, надає більш вишуканий смак ролам.

Просмотров: 333 | Добавил: Админ | Теги: ікура, суші продукт, суші хаус, суші, морський дім, ікра капелана, хоші, Мойва, масага, тобіко, роли, масаго, ікра мойви, капелан | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar