11:28
ОКУНЬ

Морський окунь – глибинний окунь червоного кольору. Ареал існування та раціон харчування цього виду риб робить її м'ясо особливо жирним та соковитим. Окунь вважається однією з найсмачніших і корисних для здоров'я риб. У японській кухні філе окуня використовують для приготування суші, ролів, сашимі, салатів, супів, а також добре комбінується зі стравами із рису та локшини. Окунь "Кабаякі" має ніжний солодкуватий смак, дуже нагадує смак вугра, а також містить велику кількість амінокислот та білків, чим викликав величезну популярність в японській та китайській кухні.

Просмотров: 468 | Добавил: Админ | Теги: окунь, Морський окунь, вугор, суші, сашимі, суші продукт, суші хаус, кабаякі, хоші, окунь кабаякі, Філе окуня, морський дім, роли | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar