До Вашої уваги пропонуємо філе морського окуня, маринованого під соусом унагі.

Ця позиція гармонійно впишеться у створені Вами роли, а також інші страви японської кухні, що дозволить Вам відкрити для себе неповторний колорит Ваших страв.

 

Переглядів: 569 | Додав: Админ | Дата: 23.08.2023 | Коментарі (0)

Ікра "Масаго" часто зустрічається у рецептах азіатських страв. Наприклад, роли і суші часто готують з цією ікрою. Цей продукт також має іншу назву як ікра Капелана або Мойви. Риба належить до родини Корюшек і є важливим промисловим об'єктом, який виловлюють у Тихому та Атлантичному океані, а також у Норвезькому та Баренцевому морі.

Численні заклади, що спеціалізуються на Японській кухні використовують саме цю екзотичну назву ікри, адже ікра мойви звучить надто буденно на відміну від назви "Масаго". Основними постачальниками цього продукту є Канада та Ісландія. Мойва має кілька підвидів, які мають відмінності як в ареалах існування так і в особливостях зовнішнього вигляду. Ікра "Масаго" має різні природні кольори від блідо-жовтого до оранжевого. Для отримання інших яскравих відтінків виробники часто підфарбовують продукт натуральними барвниками. У продажу можна зустріти ікру "Масаго" червоного, чорного, помаранчевого, біло ... Читати далі »

Переглядів: 524 | Додав: Админ | Дата: 23.08.2023 | Коментарі (0)

Морський окунь – глибинний окунь червоного кольору. Ареал існування та раціон харчування цього виду риб робить її м'ясо особливо жирним та соковитим. Окунь вважається однією з найсмачніших і корисних для здоров'я риб. У японській кухні філе окуня використовують для приготування суші, ролів, сашимі, салатів, супів, а також добре комбінується зі стравами із рису та локшини. Окунь "Кабаякі" має ніжний солодкуватий смак, дуже нагадує смак вугра, а також містить велику кількість амінокислот та білків, чим викликав величезну популярність в японській та китайській кухні.

Переглядів: 468 | Додав: Админ | Дата: 23.08.2023 | Коментарі (0)

Рисовий оцет широко використовують у кулінарії як заправку для суші так і під час приготування різних страв на кухні. Рисовий оцет додають у салати, соуси, маринують рибу та м'ясо, кладуть у випічку. Рисовий оцет має ряд корисних якостей та властивостей, він містить амінокислоти необхідні для регенерації клітин, вироблення енергії та нормалізації обмінних процесів. Також за рахунок вмісту в ньому кальцію він оздоровлює кістки та суглоби. Має в достатній кількості калій, що дозволяє регулювати водно-сольовий баланс в організмі, багатий на фосфор. Рисовий оцет можна вживати при виразках і гастритах, тому що він безпечний для слизової оболонки шлунку, а також покращує травлення, про що свідчить підтвердження лікарів про наявність у його складі більше 20 корисних амінокислот, які виводять шлаки. Рисовий оцет підтримує судини у чудовому стані, позбавляє організм від холестерину. Рисовий оцет - винятково корисний та універсальний продукт.

Переглядів: 445 | Додав: Админ | Дата: 23.08.2023 | Коментарі (0)