11:25
РИСОВИЙ ОЦЕТ

Рисовий оцет широко використовують у кулінарії як заправку для суші так і під час приготування різних страв на кухні. Рисовий оцет додають у салати, соуси, маринують рибу та м'ясо, кладуть у випічку. Рисовий оцет має ряд корисних якостей та властивостей, він містить амінокислоти необхідні для регенерації клітин, вироблення енергії та нормалізації обмінних процесів. Також за рахунок вмісту в ньому кальцію він оздоровлює кістки та суглоби. Має в достатній кількості калій, що дозволяє регулювати водно-сольовий баланс в організмі, багатий на фосфор. Рисовий оцет можна вживати при виразках і гастритах, тому що він безпечний для слизової оболонки шлунку, а також покращує травлення, про що свідчить підтвердження лікарів про наявність у його складі більше 20 корисних амінокислот, які виводять шлаки. Рисовий оцет підтримує судини у чудовому стані, позбавляє організм від холестерину. Рисовий оцет - винятково корисний та універсальний продукт.

Просмотров: 423 | Добавил: Админ | Теги: суші, суші продукт, оцет для рису, сашимі, рисовий оцет, хоші, приправи, морський дім, роли, оцет, салат, уксус, суші хаус | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar