11:25 РИСОВИЙ ОЦЕТ | |
Рисовий оцет широко використовують у кулінарії як заправку для суші так і під час приготування різних страв на кухні. Рисовий оцет додають у салати, соуси, маринують рибу та м'ясо, кладуть у випічку. Рисовий оцет має ряд корисних якостей та властивостей, він містить амінокислоти необхідні для регенерації клітин, вироблення енергії та нормалізації обмінних процесів. Також за рахунок вмісту в ньому кальцію він оздоровлює кістки та суглоби. Має в достатній кількості калій, що дозволяє регулювати водно-сольовий баланс в організмі, багатий на фосфор. Рисовий оцет можна вживати при виразках і гастритах, тому що він безпечний для слизової оболонки шлунку, а також покращує травлення, про що свідчить підтвердження лікарів про наявність у його складі більше 20 корисних амінокислот, які виводять шлаки. Рисовий оцет підтримує судини у чудовому стані, позбавляє організм від холестерину. Рисовий оцет - винятково корисний та універсальний продукт. | |
|
Всего комментариев: 0 | |